عرضه پسته اکبری خندان و آجیلی در شب عید به اوج خود می رسد و با توجه به اینکه نوسان نرخ هم بالا می رود، پخش مستقیم این رقم با قیمت مناسب از شهر تولید این نوع، بهترین روش تهیه آن است. پسته اکبری یک پسته آجیلی می باشد و با توجه به این موضوع نوسان نرخ این رقم در ایام منتهی به شب سال بسیار بالا می رود و تهیه آن با قیمت واقعی آن بسیار سخت می گردد. عرضه مستقبم این نوع، از شهر های تولید کننده آن یعنی رفسنجان، انار، سیرجان و غیره با قیمت واقعی و مناسب انجام می گیرد و این روش باعث می شود که انواع ارقام پسته که در شب عید بازار خوبی پیدا می کند، با قیمت مناسب و واقعی آن عرضه شود. مرغوبترین نوع پسته اکبری در ایران در شهرستان انار استان کرمان تولید می شود و با توجه به این موضوع بهترین روش تهیه این نوع از پسته، این است که آن را از همین شهر و از همین استان تهیه نمود.