پسته اکبری خام با اینکه از ارقام گران قیمت محسوب می شود، اما از گزینه های مهم برای عرضه به صورت شور در بازار آجیل ایران می باشد.
پسته اکبری به دلیل کشیدگی و جلوه ای که دارد برای مصرف آجیل یکی از بهترین هاست و همین موجب شده که بازار بسیار خوبی در آجیل ایران برای خود دست و پا کند.
بهترین پسته اکبری ایران در شهرستان انار تولید و برداشت می شود، که ویژگی بارز پسته این منطقه، بزرگی و خندان زیبا بوردن آن است.
پسته اکبری با طعم های شور با مخلوط آبلیمو و زعفران یکی از پر طرفدران ترین مزه های این رقم در کشور است، که این مطلب به ذائقه ایرانی ها بر می گردد، شهر اولی که فروش بالای پسته شور را به خود اختصاص داده است، شهر تهران می باشد و پس از آن شیراز و اصفهان هستند.
در مورد قیمت انواع ارقام پسته باید گفت که پسته های دستچین اکبری و کله قوچی جزو گران ترین ها هستند، به صورتی که قیمت پسته اکبری خندان دستچین انس 18 بالاترین نرخ در میان انواع پسته را به خود اختصاص داده است، که به آن پسته لوکس آجیلی نیز گقته می شود.
برچسبقیمت پسته اکبری قیمت پسته اکبری خام