در میان انواع مختلف پسته رفسنجان اکبری و کله قوچی بیشتر برای تولید پسته آبخندان مورد استفاده قرار می گیرند زیرا سایز درشتی دارند و امکان عرضه ی نمونه ی آبخندان آن ها برای صادرات به کشور های آسیا میانه وجود دارد.
پسته های دهان بسته ای که گرم مغزشان بالای 45 گرم باشد در مرکز فراوری پسته به آبخندان تبدیل می شوند.
Tags تولید پسته اکبری صادرات پسته اکبری
Check Also
فروش پسته اکبری رفسنجان به صورت عمده
پسته از خانواده خشکبار است که در ایران به وفور تولید می شود و استفاده از آن قدمتی پیشینه دارد. این مغز با ارزش غذایی فراوانی که دارد مورد توجه بیشتر مصرف کنندگا