فروش عمده پسته اکبری به صورت دستچین در شهر های تهران و تبریز بالاست، زیر این محصول با کیفیت انار بیشتر برای تولید آجیل های لوکس از آن بهره می برند.
در مرحله اول باید گفت که پسته اکبری یک پسته کاملا لوکس آجیلی است.
از این رقم به دلیل قیمت فروش بالایی آن کمتر در صادرات ناز آن بهره می برند.
از نظر ظاهر به دلیل اینکه این رقم کشیده و درشت دانه است در آجیل جلوه زیبایی پیدا می کند.
باید در نظر داشت که پسته اکبری از پوسته تیره ای برخوردار است و این از ویژگی های عادی آن می باشد.
فروش عمده پسته اکبری نرخ مناسب
نرخ فروش عمده پسته اکبری به نسبت دیگر ارقام بالاتر داست.
برای خرید عمده پسته اکبری با قیمت مناسب بهتر است، به شهر تولید کننده این رقم یعنی شهر انار و رفسنجان مراجعه نمود.
بهترین پسته اکبری در دنیا در این دو شهر تولید و عرضه می گردد.
در بازار داخل به دلیل اینکه فروش عمده پسته اکبری مربوط به آجیل است، بهتر اینکه از انس های درشت دانه آن یعنی
- انس 20-18
- انس 22-20
- انس 24-22
استفاده شود و اگر آنها را دستچین شده نیز عرضه کنند، قطعا با کیفیت ترین آن ارائه می شود.
ویژگی پسته اکبری دستچین
پسته در حالت عادی مقادیری پسته های یک طرف چاک، دهن چفت و دهن بسته دارد.
برای اینکه پسته را تبدیل به پسته دستچین کنند، این مقادیر را باید از پسته جدا می کنند و نوع دستچین بوجود می آید.
این روند دستچین کردن به وسیله نیروی انسانی انجام می شود.
اولین پسته ای که برای دستچین شدن انتخاب می شود، پسته اکبری است و بعد از آن پسته کله قوچی را دستچین می کنند.